OVER ONS

Wij zijn Gabriel (uit Namibië) en Nicol (uit Nederland). Ons verhaal begon toen Nicol in 2010 als vrijwilliger naar Namibië kwam. Na een lange afstandsrelatie van ruim 2 jaar, zijn we in 2014 in Namibië getrouwd. Sindsdien wonen en werken wij als vrijwilliger in Windhoek, de hoofdstad van Namibië.

De eerste jaren werkten we met kinderen en jongeren uit verschillende achterstandswijken voor de organisatie Beautiful Kidz. We deden dingen als het coachen van een voetbal team, wijkwerk, dansles geven, programma’s voor tienermoeders draaien en meer. Sinds 2017 zijn we de basisleiders van Youth With a Mission (YWAM), de moeder-organisatie van Beautiful Kidz.

Ook hebben we ondertussen twee kinderen, Amira en MJ (Mylo Judah). Leuk om te weten: we voeden Amira en MJ drietalig op! In het Nederlands, Oshiwambo en Engels. Daarnaast horen ze veel  Afrikaans van de mensen uit onze omgeving.

Met zijn viertjes zijn we drukke, maar gedreven en gepassioneerde mensen die vastberaden zijn om de wereld een stukje beter te maken door het uitdelen van Gods liefde. Werken te midden van zoveel nood is intens en soms eventjes te veel. Toch genieten we er enorm van om hier van betekenis te kunnen zijn en een verschil te kunnen maken in mensenlevens.

Beiden hebben wij een enorm hart voor jongeren. Door de jaren heen is het dan ook onze passie geworden om kansarme jongeren die verstrikt zijn geraakt in het leven (o.a. door alcohol en drugs) te inspireren, hoop te geven en te bemoedigen. Samen met hen op weg naar herstel en een betekenisvol en beter leven. 

Verder houden we van muziek luisteren en lekker buiten zitten op het gras in onze tuin. Gabriel vind het heerlijk om lekker praktisch met zijn handen bezig te zijn en klusjes rond het huis te doen en Nicol kan erg genieten van lezen, kleuren, schrijven en knutselen. Amira en MJ spelen het liefst de hele dag samen, houden van trampoline springen, waterbadjes en er lekker samen op uit gaan.

“ONS HART GAAT UIT NAAR KANSARME JONGEREN DIE VERSTRIKT ZIJN GERAAKT IN HET LEVEN”